Стопкадър Нова нюзДепутат обяви каква е основната цел на ГЕРБ при

...
Стопкадър Нова нюзДепутат обяви каква е основната цел на ГЕРБ при
Коментари Харесай

Депутат от ИТН: Асен Василев беше скрит премиер, но ГЕРБ иска да има собствен

Стопкадър Нова нюз

Депутат обяви каква е главната цел на ГЕРБ при договарянията за кабинет.

Сглобката " беше огромна неистина, която в този момент поражда стеснение по какъв начин да преминем към истината. Асен Василев беше прикрит министър председател, само че под формата на министър на финансите. Николай Денков е единствено физиономия за екраните. ГЕРБ обаче желае личен министър-председател. Василев сега се явява „ ябълката на раздора ”. Според мен ще го преглътнат и държавно управление ще има. Това съобщи Гроздан Караджов от " ИТН " в студиото на " Денят онлайн " по Нова нюз.

Малка по мярка, само че с огромни благоприятни условия - за какво да избереш мини съдомиялна Bob. за своя дом?

tvboutique.bg

" Това е една коалиция, в която Политическа партия желае да употребява властта на 100%. Изнервени преди приключването на деветмесечието, от партията изсипаха меморандум. Заплашиха ГЕРБ и Движение за права и свободи, че ще стартират рецензиите за корупция. Те се разкарват по коридорите прегърнати и ухилени, нищо общо със сериозните лица пред екраните ", счита той. 

Караджов: Временната парламентарна комисия за Нотариуса цели да скрие истината

По думите му ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ си разделят властта по нечестен метод. " Това държавно управление ще остане в историята като несвършило никаква работа. Нито една стотинка не е пристигнала по Плана за възобновяване и резистентност. Също по този начин и нито един европроект не е задвижен, имаше стартирани неверно, по които бяха анулирани публичните поръчки ", изясни Караджов.

Като някогашен районен министър, той разяснява и тематиките от бранша. " Европейска комисия е разрешила да се строи трасето на Автомагистрала " Струма " от Кулата към София, с цел да се защитят ползите на Гърция. Това е значимо за тяхната страна поради километричните опашки от тирове. Пристанището в Солун бълва милиони тонове всеки месец. Те не могат да се движат, задръстват Гърция, която желае да ги изтегля през нашата автомагистрала. Този вид е половината от това, което желаеме, другата е пътят в дефилето да бъде реновиран ", акцентира той.   
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР